Over Medik8

Medik8 producten zijn ontwikkeld om in jouw dagelijkse skincare routine te passen.

De producten van Medik8 zorgen voor effectieve en duurzame resultaten en laten iedereen genieten van een ”Beautiful skin for Life”.

Medik8 onderscheidt zich in vele opzichten, het belangrijkste is dat ze absoluut gepassioneerd zijn om huidverbetering én een heerlijke ervaring samen te voegen. Hierdoor hoeft er nooit meer gekozen te worden tussen resultaat of genot. Met Medik8 haal je beide in huis!

Een mooie huid voor de rest van je leven, wie wil dat nou niet? Dankzij de producten van Medik8 én hun unieke C.S.A.-formule, is dit mogelijk!

Door vitamine A, SPF én vitamine C te combineren, zorg je ervoor dat jouw huid beschermd is gedurende de dag en zorgt het voor verjonging tijdens je slaap.

Door de aanpak van anti-aging en huidverbetering, met behulp van de producten van Medik8, help ik jou een gezonde, mooie en stralende huid te krijgen of te behouden.

Hierboven las je wat over de unieke C.S.A.-formule van Medik8. Maar waar staat C.S.A. nu eigenlijk voor?

VITAMINE C

Goed geformuleerde, gestabiliseerde vitamine C biedt een belangrijke antioxidantbescherming, stimuleert de aanmaak van collageen en blokkeert de ontwikkeling van pigment voor een gladdere en helderdere huid. Breng ’s ochtends vitamine C aan voor een bescherming gedurende de hele dag tegen omgevingsfactoren die huidveroudering kunnen veroorzaken.

SPF (ZONBESCHERMING)

Naar schatting wordt 80% van de huidveroudering veroorzaakt door de zon. Helaas, huidschade veroorzaakt door de zon komt niet alleen voor als het zonnig is. Als het licht is, betekent dit dat de zonnestralen je nog kunnen bereiken. Zelfs op een bewolkte dag is er nog steeds ongeveer 50% UV-straling die je huid bereikt. Het dragen van een krachtige zonbescherming iedere dag is fundamenteel voor een jeugdige egale huid. Medik8 heeft een reeks mooi lichte maar krachtige zonbeschermers die de huid beschermen en voeden. Maak je geen zorgen, onze high-tech Medik8-zonnebrandmiddelen voelen niet plakkerig en vettig aan zoals op het strand.

VITAMINE A

Als de experts in vitamine A (ook bekend als retinol), heeft Medik8 een breed scala aan nachtcrèmes en serums ontwikkeld om de huid te verjongen terwijl je slaapt. Vitamine A is simpelweg het belangrijkste ingrediënt in anti-aging huidverbetering. Het heeft tal van voordelen voor de huid, waaronder het stimuleren van cel vernieuwing en het verminderen van talgproductie. Het is cruciaal dat vitamine A wordt gestabiliseerd en een gecontroleerde afgifte heeft om maximale resultaat te garanderen met minimale irritatie.

Vind jouw perfecte behandeling

Bij Permanent Touch kan je kiezen uit verschillende huidverbeterende behandelingen. Welke behandeling past nou het beste bij jou?
Dankzij deskundig advies op maat en een uitgebreid behandelmenu, kiezen we de beste behandeling die past bij jouw huid. Heb je een specifiek doel of wil je een huidprobleem aanpakken? Dan beginnen we bij je eerste bezoek met een uitgebreide intake. Op basis van deze informatie maken we een gepersonaliseerd behandelplan. 

Is het je 1e bezoek bij Permanent Touch? Dan kan je kiezen voor de Introductiebehandeling. Tijdens je bezoek neem ik de tijd voor je en kijken we samen welke behandelingen jouw huid nodig heeft.
Door het gebruik van Medik8 producten en mijn deskundigheid, bereiken en behouden we jouw gewenste doel. Natuurlijk bevatten alle behandelingen de unieke C.S.A. formule.

Kijk voor meer informatie over de behandelingen op de Behandelingen pagina.

Open chat
💬 Kan ik je ergens mee helpen?
Hallo 👋
Kan ik je ergens mee helpen?